GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Gazipaşa Ortaokulu

May

TÜRKİYE BİLEK GÜREŞİ FİNALLERİNDE OKULUMUZ 6 MADALYA İLE EN ÇOK MADALYA ALAN OKUL OLDU. 21-22 MAYIS 2022 TARİHLERİNDE ADIYAMAN İLİNDE YAPILAN BİLEK GÜREŞİ YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZ VE İLİMİZ ADINA YARIŞARAK BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTILAR.

55 KİLODA FATIMA MASUME AY SOL KOLDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLARAK ALTIN MADALYA KAZANDI.

55 KİLODA FATIMA MASUME AY SAĞ KOLDA DA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLARAK ALTIN MADALYA KAZANDI.

50 KİLODA ESMANUR ÖZDEMİR SAĞ KOLDA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLARAK ALTIN MADALYA KAZANDI.

50 KİLODA RAVZANUR TURAL SOL KOLDA TÜRKİYE İKİNCİSİ OLARAK GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI.

35 KİLODA ESMANUR ALBAYRAK SOL KOLDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK BRONZ MADALYA KAZANDI.

40 KİLODA MUHAMMED DEMİRCİ SAĞ KOLDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK BRONZ MADALYA KAZANDI.

KARŞILAŞMALARIN BİTİMİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ ADIYAMAN İLİNİN TARİHİ YERLERİNİ GEZDİ. PERRA ANTİK KENTİ, SEYİR TEPESİ, MİNYATÜR MÜZESİ GEZİLDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ. BİLEK GÜREŞİNDE GÖSTERİLEN BAŞARIDA ÇOK BÜYÜK EMEKLERİ OLAN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ SERDAR TAŞKIN'A VE İL GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ ANTRENÖRÜ DAVUT ALTUNTAŞ'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

Okul müdürümüz Sayın Ahmet Hamdi AYAS'ın Ramazan Bayramı mesajı.

Milli ve manevi değerlerin en güzel şekliyle yaşandığı, kardeşliğin, paylaşmanın, dayanışmanın ve toplumsal bağların güçlendiği, müstesna günlerden olan Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Bu vesile ile mübarek ramazan ayına veda ederken tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, kıymetli velilerimizin ve tüm dostlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Nis

İL GENELİNDE YAPILAN KÜÇÜKLER FUTSAL MÜSABAKALARI SONRASINDA GRUPTAKİ SON MAÇINDA ÖZEL FİNAL AKADEMİ OKULLARI TAKIMINI 7-2 YENEN TAKIMIMIZ İL İKİNCİSİ OLDU. ÜSTÜN BİR PERFORMANS SERGİLEYEREK İL BİRİNCİLİĞİNİ ELİNDEN KAÇIRAN YENİ OLUŞTURULAN BİR TAKIM OLMASINA RAĞMEN İZLEYİCİLERİN TAKDİR ETTİĞİ BİR OYUN SERGİLEYEN TAKIMIMIZI VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ SERDAR TAŞKIN'I TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

İlkokul Öğrencilerine Yönelik "atılganlık becerilerini geliştime" Grup Rehberliği Çalışması Dilara Kuğu Tarafından Yapılmaya Devam Ediyor

Mrt

AYSIN RAFET ATAÇ VAKFI'NIN KATKILARIYLA OKULUMUZDAKİ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEMİZLİK SETİ DAĞITILDI. KURUMUMUZ, VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA AYSIN RAFET ATAÇ VAKFI'NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

Okul psikolojik danışmanı Dilara KUĞU tarafından ocak ayı içerisinde tüm sınıf düzeylerine 'bilinçli teknoloji kullanımı' konulu seminer çalışması ve sınıf rehberlik tek etkinlik uygulaması yapılmıştır.Sınıf içi yapılan etkinliklerde Yeşilay'ın hazırlamış olduğu etkinliklerden faydalanılmıştır.

Teknoloji ve internetin bilinçli olmayan, kontrolsüz bir şekilde kullanımına bağlı olarak ortaya çıkan, davranışsal bağımlılıklar oyun oynama bozukluğu, sosyal medyanın ve akıllı telefonun aşırı kullanımı gibi bağımlılık yapıcı alt davranışlarla kendini gösteren bağımlılık türü teknoloji bağımlılığı olarak tanımlanır.

• 0-3 yaş: Ekrandan olabildiğince uzak tutulmalıdır.
  • 3-6 yaş: Günlük toplam süre en fazla 20-30 dk.
  • 6-9 yaş: Günlük toplam süre en fazla 40-50 dk.
  • 9-12 yaş: Günlük toplan süre en fazla 60-70 dk.
  • 12+ yaş: Günlük toplam süre en fazla 120 dk.

Ock

Okul sporları kapsamında yapılan okullar arası yıldız erkekler hentbol müsabakalarında GÜMÜŞHANE İL BİRİNCİSİ olan okul takımımızı ve beden eğitimi öğretmenimiz Serdar TAŞKIN'ı tebrik ediyorum. Giresun ilinde yapılacak bölge müsabakalarında takımımıza başarılar diliyoruz.

Ock

Yıldız Kızlar Atletizm Kros yarışmalarında okul takımımız il BİRİNCİSİ olarak bölge yarışmalarında okulumuzu ve ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Gülbahar MUSLU'yu tebrik ediyoruz.

Ara

Şehit Murat Akçay Anaokulu Öğrencileri Fen Laboratuvarımızda Öğretmenimiz Aslı İNAN rehberliğinde etkinlikler gerçekleştirdiler

Ara

Şehit Murat AKÇAY Anaokulu'ndan okulumuza ziyaret.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Ölümünün 83. Yıl Dönümünde Okulumuzda Düzenlenen Törende Saygıyla Andık

Kas

Gümüşhane Gençlik Spor İl Müdürlüğü  Antrenörü Davut ALTUNTAŞ ile Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serdar TAŞKIN'ın Organize Ettiği Bilek üGreşi Seçmeleri Okulumuzda Gerçekleştirildi