GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Gazipaşa Ortaokulu

May

Yozgat'ta düzenlenen Yıldızlar Kız ve Erkek Bilek Güreşi Bölge Şampiyonası'nda dereceye giren öğrencilerimiz için Müdürlüğümüz toplantı salonunda ödül töreni düzenlendi.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi, onları bu güzel yarışmaya hazırlayan antrenörlerini ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

May

Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler için İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda ödül töreni düzenlendi.

Bakanlığımız tarafından atık üretimini azaltmak, geri dönüşümü teşvik etmek, çevreye duyarlılık konularında farkındalık oluşturmak ve yenilikçi çözümleri geliştirmek amacıyla anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin sıfır atık temalı bireysel eserlerinin ve okullardan iyi uygulama örneklerinin değerlendirileceği üç farklı kategoride “Sıfır Atık Yarışması” düzenlenmiştir.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler;

Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Okul Öncesi Kategorisi İl Birincisi Merkez Şehit Tamer Aktaş Anaokulu öğrencisi Ali Toprak BUDAK

Atıktan Sanata İleri Dönüşüm İlkokul Kategorisi İl Birincisi Kelkit Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Mustafa Melih CAN

Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Ortaokul Kategorisi İl Birincisi Tekke Ortaokulu öğrencisi Samira TELLİ

Sıfır Atık Projeleri Ortaokul Kategorisi İl Birincisi Gazipaşa Ortaokulu öğrencisi Muhammed Tarık KAPTI

İyi Uygulama Yapan Okul Kategorisi İl Birincisi Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi

Müdürümüz, yaptığı konuşmada, yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve katılım belgeleri verildi.

Törenin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

May

Ankara Yenimahalle Spor Kompleksinde düzenlenen Küçükler/Yıldızlar Kız ve Erkek Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren öğrencilerimiz için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz toplantı salonunda ödül töreni düzenlendi.

May

Gümüşhane Kültür Merkezi'nde 7. sınıf öğrencilerinin bilgi ve becerilerini sınadıkları heyecanlı bir yarışma gerçekleşti. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adnan Gürbüz'ün de teşrif ettiği yarışmada 11 ortaokuldan katılan öğrenciler kıyasıya mücadele etti. Bilgi ve zekalarını konuşturan Gazipaşa Ortaokulu öğrencileri ise yarışmada tüm soruları cevaplayarak birincilik elde etti.

Yarışmanın amacı öğrencilerimizi yarışmalara teşvik etmek, ilgi alanlarını keşfetmelerine yardımcı olmak, bilimsel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmek olarak belirlendi. Bu hedefe ulaşmak için yarışmada öğrencilere genel kültür, Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilgiler, İngilizce ve din kültürü ahlak bilgisi gibi farklı alanlardan sorular soruldu.

Heyecanla geçen yarışmada tüm soruları bilerek birinci olan Gazipaşa Ortaokulu öğrencilerine Müdürümüz Sayın Adnan Gürbüz tarafından hediyeler takdim edildi. Gürbüz, yaptığı konuşmada tüm öğrencilerimizi tebrik ederek bu tür yarışmaların önemine değindi.

Bu yarışmanın ardından 21 Mayıs 2024 tarihinde ise ilçe okullarının katılacağı İl final yarışması düzenlenecek.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından” 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı “kutlamaları kapsamında “ 23 Nisan Benim Günüm, Benim Bayramım” konulu ilkokul düzeyinde resim, ortaokul düzeyinde şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz için Müdürlüğümüz toplantı salonunda ödül töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törene İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Adnan Gürbüz’de katılarak, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederek hediye takdiminde bulundu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler;

Resim Birincisi Aysın Rafet Ataç İlkokulu öğrencisi Kerem KARABULUT

Şiir Birincisi Özel Gümüşhane Final Ortaokulu öğrencisi Eymen Kayra DEMİREL

Resim İkincisi Şehit Murat Yıldız İlkokulu öğrencisi Hasan Talha ERGEN

Şiir İkincisi Fevzipaşa Ortaokulu öğrencisi Melinay TERZİ

Resim Üçüncüsü Özel Gümüşhane Final İlkokulu öğrencisi Serenay YÜCE

Şiir Üçüncüsü Gazipaşa Ortaokulu öğrencisi Muhammet Yağız ARTUN

May

Gümüşhane’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.Gazipaşa İlkokulu ve Ortaokulu tarafından Gümüşhane İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda hazırlanan program büyük coşkuyla izlendi.Programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Aydın Doğan Spor Salonunda düzenlenen yarışmaya toplam 7 ekip katıldı.

Yarışma sonucunda düzenlemesiz dalda minikler kategorisinde Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu birinci, yıldızlar kategorisinde Merkez Atatürk Ortaokulu birinci, ⁠Gazipaşa Ortaokulu ikinci, ⁠Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu üçüncü, ⁠15 Temmuz Atatürk Ortaokulu dördüncü, gençler kategorisinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, geleneksel düzenlemeli dalda ise Aysın Rafet Ataç İlkokulu birinci oldu.

Vatandaşların tribünleri doldurarak çocuklarına destek verdiği ve renkli görüntülere sahne olan yarışma sonucunda dereceye giren okullara madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Şbt

8. Sınıf Öğrencilerimizle Birlikte Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesini Ziyaret Ettik

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Töreni